Investeren in aandelen

Het investeren in aandelen is ook een optie om geld te verdienen. Hierbij is het goed om te vermelden dat het investeren in aandelen een stuk beter en vertrouwelijk is dan het investeren in cryptocurrencies. Dit komt omdat er bedrijven achter de aandelen die ook een prestatiedruk hebben. Hierdoor is het amper mogelijk dat bedrijven klappen. Het is echter wel goed om te benoemen dat de winsten bij aandelen aanzienlijk lager liggen dan bij cryptocurrencies.

Echter, is het bij aandelen wel mogelijk om pareltjes aan te treffen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het bedrijf Tesla. Zo was het mogelijk om Tesla te kopen voor 50 dollar per stuk terwijl de prijs van Tesla op haar max 850 dollar was. Een 1700% rendement op jouw investering, kortom met aandelen valt ook leuk geld te verdienen.

Zoek bedrijven in de AEX op

Als jij wilt gaan investeren in bedrijven, dan is het goed om te kijken naar de AEX. De AEX is namelijk de Nederlandse beurs waardoor je investeert in Nederlandse bedrijven. Hierdoor weet je zeker in welk bedrijf je investeert en is het mogelijk om nieuws te volgen van het betreffende bedrijf. Het is echter wel goed om te benoemen dat er ongeveer 25 bedrijven gelist staan op de markt. Wil jij keuze hebben uit meer bedrijven met een internationaal karakter? Dan is het mogelijk om te kijken naar andere markten. Hierbij kun je bijvoorbeeld kijken naar de Amerikaanse beurs zoals de NASDAQ of de USA TECH 500. Er zijn genoeg markten beschikbaar waar je een beroep op kunt doen om te investeren. Hierbij is het nog goed om te benoemen dat je alleen kunt investeren als de beurs open is. De openingstijden zijn vaak vanaf 09:30 tot 17:30

Waar kun je investeren in aandelen?

Ben jij enthousiast in de mogelijkheden voor het investeren in aandelen? Dat is goed! Je kunt eenvoudig geld investeren via diverse applicaties. De meest gekozen applicatie is het kiezen van applicatie de Giro. De Giro heeft namelijk een website, maar ook een applicatie waardoor je altijd terecht kunt bij de beurs. Daarnaast worden er ook verschillende beurzen aangeboden waardoor je alles via een plaats kunt kopen en dat is natuurlijk erg prettig. Naast De Giro is het ook mogelijk om te investeren in diverse applicaties zoals Plus500 en nog veel meer. Er zijn diverse websites die brokers met elkaar vergelijken en het advies is dan ook om deze te raadplegen.